Wat een mooi resultaat op Koi Show Goes Azië 2017

Gezellig, knus, druk en hoge kwaliteit

Het was hard werken het weekend… Vrijdag de stand opbouwen en her en der wat handjes toesteken tijdens de opbouw van de show. Zaterdagmorgen lekker bijtijds opgestaan, koi geschept en vertrokken richting Goes om de koi in te zetten tijdens de wedstrijd. Spelen in een koi show vind ik prachtig maar het verkopen van koi tijdens een show doe ik uit principe niet.

De koi werden gebenched en rond 12 uur stroomden de bezoekers binnen het was flink druk zowel de zaterdag als de zondag! Ik heb heel veel leuke gesprekken gevoerd met bestaande en potentiële nieuwe klanten.

Lancering Izumo zomer koi voer

De zakken Izumo werden ook al verkocht en er zijn aardig wat mensen geweest die alvast een zakje meegenomen hebben. Na sluitingstijd liep ik nog even een rondje langs de vats, de kwaliteit van de ingezette koi was hoog! Voor wie het nog niet weet, Izumo turns you koi into battleships en als je het dan over battle ships hebt… Ik zag een flink aantal grote jongens zelfs van 90+ en dat in Goes. Overigens kun je Izumo gewoon bestellen via de webwinkel, klik hier.

Mijn koi deden het geweldig in de showvats waar van de waterkwaliteit tip top in orde was ondanks de warmte. De dame en heren van Adviesgroep Koi en vijver en Koi dokter Meggy Carati hielden alles nauwgezet in de gaten. Zondag morgen werd er gejureerd de major awards werden al vrij snel bekend gemaakt. Omdat ik het best druk had kon ik niet eens tussentijds even op de uitslagen lijst kijken. Mijn verbazingwas dan ook groot dat ik maar liefst drie keer het podium op mocht om een eerste prijs op te halen!

Welke awards pakten de koi van Koi Kiyoubai?

First in Variety and size Showa en Utsurimono Size 4 Maurice Kempers, Koi Kiyoubai
First in Variety and size Kinginrin A & B Size 2 Maurice Kempers, Koi Kiyoubai
First in Variety and size Kinginrin A & B Size 3 Maurice Kempers, Koi Kiyoubai