Koi Kiyoubay heet uw welkom op haar website.

Maurice Kempers, eigenaar van Koi Kiyoubai, heeft zich als doel gesteld om UW koi en vijverwensen werkelijkheid te maken. Koi Kiyoubai is totaalleverancier van allerhande merken randapparatuur en diverse hoogwaardige voeren.

Ook als “doe het zelver” bent u welkom

Bent u gedreven hobbyist en bouwt u het liefste alles zelf? Kom eens langs en u zult zich verbazen over de vlijmscherpe aanbiedingen die wij u kunnen geven.
Behalve vijveraanleg, vijververbouwingen, filteradvies en aansluitwerk levert Koi Kiyoubai ook vele aanvullende diensten zoals:

  • De Vijver APK, hierbij wordt uw volledige vijversysteem grondig geanalyseerd en ontvangt u mogelijke verbeter adviezen. Tevens worden er tijdens de APK één of meerdere Koi afgestreken en gecontroleerd op de eventuele aanwezigheid van parasieten.
  • Cursussen koi kennis en gezondheid, veel Koi houders beginnen met vallen en opstaan. Om er voor te zorgen dat de moed u niet in de schoenen zakt helpt Koi Kiyoubai u om de eerste stappen naar verantwoord Koi houden te zetten. Tijdens deze cursus leert u alle basiskennis die benodigd is om uw Koi een goede biotoop te bieden
  • Koi trips naar onder andere Yoshikigoi Farm, Koi Kiyoubai organiseert regelmatig reisjes naar de farm van Jos Aben en Ernest Driessen wij op deze farm vindt u Koi in alle prijsklassen en heel vaak heeft u zelfs de mogelijkheid om uw eigen Koi uit de mudpond te halen. Dit alles op slechts ongeveer 1100 kilometer van Utrecht dus een stuk dichterbij dan Japan.

Zoekopdracht, vertel ons wat uw droomkoi is en wij vinden haar

Uiteraard verzorgt Koi Kiyoubai ook zoekopdrachten zowel in Japan als in Polen hebben wij nauwe banden met diverse Koi farms en zijn wij er van overtuigd dat wij UW droomkoi kunnen vinden!