IZUMO KOI VOER NIEUW IN NEDERLAND

Turn your koi into battleships

Izumo All season Koi voer Bestelt u bij Koi KiyoubaiIzumo Koi Voer is nu ook als All Season leverbaar. Net als het zomervoer is het All Season voer een uitgebalanceerd voer dat speciaal voor Koi Kiyoubai werd ontwikkeld. Om uw koi in top conditie het koudere seizoen in te laten gaan zijn er diverse weerstand verhogende additieven toegevoegd. U mag hierbij denken aan onder andere:

  • Propolis
  • Knoflook,
  • Aloë vera en
  • Paprika

mede dankzij deze toevoegingen zullen uw koi nog gezonder de winter in gaan. Wij gaan er vanuit dat u onder de 8 graden watertemperatuur stopt met het voeren van uw koi. Wanneer dan na de winter de temperaturen weer structureel boven de 8 graden komen kunt u weer (gematigd) gaan voeren met Izumo All Season. De All Season variant zal minder belastend voor uw opstartende filter zijn en zal uw koi meteen weer een gezondheidsboost geven. Hierdoor is het meer dan aannemelijk dat uw koi gezond de winter uitkomen en dat u zonder problemen weer kunt overschakelen naar Izumo Summer zodra de temperaturen dat toe laten.

Wilt u meer informatie over Izumo All Season?

Klik hier om de volledige samenstelling te bekijken en/of direct te bestellen.


Izumo Summer is een gebalanceerd Zomer Koi Voer dat na meer dan een jaar uitvoerig testen tot stand gekomen is.

Izumo verenigt het beste van twee werelden. Izumo Summer, Zomer koi voer bevat alle ingrediënten die uw koi nodig hebben om hun maximale ontwikkeling te behalen. Met Izumo bevat alle grondstoffen die uw koi in een mudpond zou krijgen maar houdt uw vijver toch kristalhelder.

Hoogwaardige grondstoffen

Izumo Zomer Voer is een zorgvuldige mix van hoogwaardige grondstoffen die zorgdragen voor een verantwoorde groei met aandacht voor o.a. de pigmenten die voor uw koi zo belangrijk zijn.

Izumo Summer combineert drijvende- en zinkende korrel

Izumo Zomer Voer bevat 80% drijvende en 20% zinkende korrels. Uit onze testen is gebleken dat een beperkt percentage zinkende korrels de wat schuchtere koi ook aan het voer laat komen. Dankzij de ruime hoeveelheid mineralen, vitamines, koolhydraten en eiwitten zorgt Izumo er voor dat uw koi veranderen in “slagschepen”.

Wilt u meer informatie over Izumo Summer?

Klik hier om de volledige samenstelling te bekijken en/of direct te bestellen.

Izumo Summer - Zomer Koi Voer